Våra tjänster

Vilka projekt tar vi oss an?

Våra tjänster behövs ofta i samband med nybyggnationer, ombyggnationer och el- eller rörinstallationer. Maskinval och arbetsmetoder anpassas efter de förutsättningar som gäller på arbetsplatsen.

 Här är några exempel på våra håltagnings tjänster:

  • Kärnborrning – Vi borrar hål med hög precision i alla typer av material.
  • Golvsågning – Sågning av bjälklag och betongplattor i olika storlekar.
  • Väggsågning – Behövs ofta för renoveringsarbeten och vi klarar alla typer av väggar.
AdobeStock 323562243 scaled

Är du i behov av betonghåltagning?

20220202 120030 scaled

Effektiv och prisvärd betonghåltagning

Vi arbetar snabbt och effektivt, oavsett storlek på projektet. Vi strävar efter att vara en av Stockholms mest kostnadseffektiva betonghåltagningsfirmor. Vi har mångårig erfarenhet från en rad små och stora byggprojekt. För oss är viktigt att alltid leverera ett resultat som lever upp till kundens förväntningar. När du anlitar oss ser vi till att du kan känna dig nöjd och trygg. Vår personal har hög kompetens och prioriterar kvalitet och säkerhet. 

 

Bland våra uppdragsgivare märks företag i alla storlekar, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Behöver du hjälp med betonghåltagning i Stockholm med omnejd, tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Håltagning i hårda material

Vi är specialister på precisionshåltagning i tuffa material som betong, tegel, granit, berg och marmor. Våra tjänster fokuserar främst på håltagning för ventilation, elektriker och VVS-installationer. Med avancerad expertis och skräddarsydda metoder säkerställer vi effektiv och exakt håltagning för att möta behoven hos olika yrkesgrupper. 

 

Oavsett om det är för att underlätta ventilationssystem, elinstallationer eller VVS-arbeten, strävar vi efter att leverera högkvalitativa resultat och skapa en plattform för smidiga och framgångsrika projekt inom bygg- och installationsbranschen.

 
haltagning bergborrmaskin stockholm